Utorak 05.11.2013.
12:53
K. Marković - Vesti

Emocije publike se pamte

Prvi od više planiranih nastupa, Goca Lazarević je održala u subotu u Srpskom centru u melburnskom Kizborou, a društvo uz mikrofon pravio joj je kolega Goran Petrović. Planirano je više koncerata pevačice iz otadžbine u svim većim gradovima, osim Perta.

Gordana Lazarević


Dok se pojedine njene kolege "zauzete" učešćem po Farmama i drugim rijaliti emisijama, Goca Lazarević zauzeta je, kako kaže, sobom.


- Nije sve na prodaju i ne radi se sve za novac. Uvek sam zarađivala pevanjem, a

Poruka zemljacima

 

- Poruka našim zemljacima u Australiju - dođite na godišnje odmore kod nas, ali nemojte da dođete da živite, osim ako nemate puno para i ne morate da radite. Jer, nije uvek sve dobro, kako to možda izgleda - kaže Gordana Lazarević

slobodno vreme provodim sa porodicom i prijateljima. Iskreno, ne znam kako će naš narod da pretekne. Uvek su tu neke bake i deke, koje sada ne izdržavaju samo svoju decu, već i unuke - kaže Gordana Lazrević.


Svaki dokazak u Australiju, pa i ovaj, gošća iz otadžbine iskoristi da se vidi s mnogobrojnim prijateljima, kojih ima u svakom gradu.


- Prijatelji se ne dodaju, oni se stiču. Žive priče i emocije koje razmenjujem sa zemljacima ovde tokom decenija, nešto je najvrednije što čoveku ostane u životu - poručuje Gordana Lazarević.

2024 © - Vesti online