Nedelja 03.11.2013.
17:51
Telegraf

Seve podnosi prijavu protiv Tanje Vojtehovski

Sprema se tužba zbog neistinitih informacija: Severina Vučković
 

Saopštenje Severinine PR službe prenosimo u celosti:


- Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala PR Milana Popovića Tatjana Vojtehovski, a te je informacije objavio jedan srpski medij. Isto tako, određivanje alimentacije još uopšte nije došlo na red, pa bi demantovao i te laži. Nije istina ni da Severina želi postići vansudsku nagodbu. Severina je sa svim odlukama koje su donesene prezadovoljna, jer su sve odluke donesene u interesu deteta.

- I dalje stojim kod navoda da ne postoji Severinin overeni potpis i pristanak za izdavanje srpskog pasoša Aleksandru, pa je samim tim taj pasoš izrađen nelegalno i u lošoj nameri. Ne znam čemu medijski pritisak od strane Milana Popovića i njegove portparolke Tatjane Vojtehovski, jer to razvlačenje po medijima svakako nije u interesu deteta. Ovim putem apelujem na medije da u ovom slučaju poštuju privatnost i odluku suda o tajnosti postupka.


- Zbog informacija sa ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uslovima viđanja deteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka, piše u zvaničnom saopštenju.

2024 © - Vesti online