Subota 02.11.2013.
18:10
radio-brcko.co.ba

"Večiti derbi" i u Brčkom: Još jedna tuča navijača Zvezde i Partizana

Navijači večitih rivala svuda prave probleme

Radio Brčko javlja da su se danas oko 13 sati na izlazu iz Brčkog na bijeljinskom putu, u blizini skretanja ka Bimalu, potukli navijači Crvene Zvezde i Partizana!

Prema nezvaničnim informacijama koje je Radio Brčko uspelo da dobije od očevidaca do sukoba dve navijačke grupe došlo je ispred jednog kafića, kada su u tri kombija kroz Brčko prolazili Zvezdini navijači, koji su pošli na 145. večiti derbi.

"Odjednom se pred našom trgovinom stvorilo desetak mladića koji su pokupili drvene motke i otrčali pred kafić. Stvorila se neverovatna gužva. Nije se znalo ko koga juri i ko koga tuče. Sve je trajalo 10 - tak minuta. Posle tuče ostalo je više razbijenih stakala na parkiranim automobilima, razbacane boce po magistralnom putu Brčko - Bijeljina, ali i više razbijenih glava kod zavađenih navijačkih grupa" rekao je jedan očevidac sukoba.

Vrlo brzo na mesto događaja došli su i pripadnici Policije Brčko distrikta koji su obezbedili normalno odvijanje saobraćaja na magistralnom putu Brčko - Bijeljina. Na kolovozu su ostali tragovi sukoba, a razbijeno je i nekoliko automobila.


Ko je i što je izazvalo opštu tuču u kojoj je sudelovalo nekoliko desetina mladića, pokazaće istraga koju sprovode pripadnici brčanske Policije.

Ovo nije jedina tuča navijača Crvene zvezde i Partizana uoči 145. večitog derbija. Incidenti su zabeleženi i na izlazu iz mesta Umka na Obrenovačkom putu...

2024 © - Vesti online