Subota 02.11.2013.
17:29 >> 18:23h
Beta

DSS: Pantić napao našeg omladinca. SNS: Sram vas bilo!

Pantić je napao omladince DSS-a dok su lepili plakate: Samardžić
 

Potpredsednik DSS-a Slobodan Samardžić je rekao da su u sredu uveče u Kosovskoj Mitrovici napadnuta dva omladinca DSS-a dok su lepili plakate.

"Pantić je došao lično i jednog od omladinaca uhvatio za gušu. Osuđujemo svako nasilje, ali osuđujemo i lično nasilje Pantića prema omladincu DSS-a", kazao je Samardžić okupljenima u Knez Mihailovoj ulici.

Pantić: Hteli su da me likvidiraju

Ponovio je poziv kosovskim Srbima da bojkotuju sutrašnje izbore i ukazao da bi izlazak na birališta bio prepuštanje vlasti Prištini.

"Priština će učiniti sve da otera Srbe, i oni će na kraju otići. Zato ne treba izaći na izbore", rekao je Samardžić i dodao da bi nakon sutrašnjih izbora trebalo da budu osnovane neke nove institucije, a da će njihovo finansiranje zapravo kontrolisati Priština.

SNS osudila reakciju DSS-a 

Srpska napredna stranka (SNS) osudila je reakciju potpredsednika Demokratske stranke Srbije Slobodana Samardžića povodom napada na kandidata za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Krstimira Pantića.

"To što je izgovorio Slobodan Samardžić najviše govori o njemu, o stranci kojoj pripada, i o onima koji su izvršili huliganski napad na Krstimira Pantića", navodi se u saopštenju SNS-a.

2024 © - Vesti online