Subota 02.11.2013.
13:42
V. Tasić - Vesti

Žestoki momci mamac za pevaljke

Takvih se bojim: Nela Bijanić

- To što se naše pevačice hvataju sa raznim Ćazimima i sličnima je neviđena blamaža za ovu profesiju. Raznorazne sponzoruše koje snimaju pesme, pa se predstavljaju kao pevačice degradiraju muziku i estradu, koju su pretvorile u obični kupleraj! Odvratno je sve to. Takve po mom mišljenju ne bi trebale ni da privire na televiziju, a kamoli da se ne skidaju sa TV ekrana jer su bruka i sramotu za profesiju - smatra Ivan Gavrilović.


- Pevačice, ili uopšte žene sa javne scene i žestoke momke uvek je povezivala jedna nevidljiva nit. Znam jer sam dete sa beogradskog asfalta, odrastala sam sa tim momcima, ali sam i bila udata za jednog od njih. Taj spoj je vrlo lako objasniti - lepim ženama treba zaštita, a njima dokaz moći i ukras. Postoje dva soja žena koje ulaze u kombinacije sa njima - jedan su sposobne, jake, muškobanjaste žene pored kojih su žestoki momci kao male mace.

Gde ima dima ima i vatre

Ništa ne garantujem: Mia Borisavljević

- Nisam sigurna koliko ima istine u svim tim pričama o vezama pevačica i žestokih momaka. Ali, lepo kaže naš narod - gde ima dima, ima i vatre. Što se mene lično da li strahujem da se pojavi neki moj porno snimak ili da me je neko snimao telefonom dok sam vodila ljubav?

 

- Samo znam da niko nije imao moju dozvolu da to učini. Ne mogu ništa da garantujem, ali, to je poslednja stvar na svetu o kojoj razmiljam - iskrena je Mia Borisavljević.

- Ali, postoje i nejake glupačice koje trpe svašta i postaju njihovi otirači. E, baš takva je većina žena sa estrade, ali ja nisam od onih koje trpe. Moj žestoki momak, to jest muž, digne na mene ruku, a ja na njega izvadim pištolj pa da vidimo! - priča Vesna Rivas, koja danas neće ni ime da mu spomene, jer su se davno razveli.
 

I Era bi da može

Podrška: Era Ojdanić

- Ja podržavam žestoke momke i na njihovoj sam strani. Ima mnogo moćnih momaka u Srbiji, a pevačice, kao i mnoge druge lepe i zgodne devojke nalaze nešto u njima.

 

- Gledam to iz svog ugla. I meni da su na dohvat ruke zgodne, poznate devojke, ne bih im odoleo. U svakom slučaju, niko nikoga ni na šta ne tera. A, ko se pokaje, pa lepo kaže ona stara narodna - posle j... nema kajanja! - poručuje Era Ojdanić.

Za Nelom Bijanić uzdisali su mnogi žestoki momci i pre nego što se udala, pa dok je bila u braku, ali ona ih je uvek izbegavala. Kako kaže, ni po koju cenu se ne bi upetljala sa takvim muškarcima, jer bi se bojala za sopstveni život.


- Neverovatno je koliko se žene pale na žestoke momke! Sigurno da me je mnogo koštalo to što sam se klonila takvih muškaraca, koštalo me je uspeha, para, svega, ali zato mirno spavam. Možda mi je na trenutke i bilo žao što neka moja koleginica, kojoj je zaštitnik neki sumnjiv tip na glasu, ima ono o čemu sam ja mogla samo da sanjam.

Ali, kad vidim kako prolaze te koje se petljaju sa krimosima, ponosna sam na sebe što sam im odolela. Danas je lakše ugasiti cigaretu nego nečiji život. Nažalost, devojke toga nisu svesne i kao da nemaju mozga. U stanju su da se prodaju za dobar telefon, vožnju skupim kolima, sliku u novinama. Zato danas nema mnogo ljubavi, brakova, porodica, dece - kaže Nela Bijanić.


Mnogi na estradi, naročito muškarci, priznaju da bi vrlo rado rekli mnogo toga na ovu temu. Ipak, zaključuju da je mudrije da drže jezike za zubima. Ne bi da lažu, a ako kažu istinu, sigurno bi se zamerili mnogim koleginicama, a ko zna kakve bi to posledice moglo da ima.

2024 © - Vesti online