Subota 02.11.2013.
03:48
huffingtonpost.ca, telegraf.rs

Ova devojka izlazi samo s onima koji joj plaćaju večeru

Ima zmiju u džepovima: Erin hoće luksuz, ali neće da plati ni cent
 

Kanadska glumica u pokušaju na listi želja ima 48 restorana koje hoće da poseti, uglavnom su to najfiniji lokali. Ali ona želi samo najskuplje.

"Imam lepo lice i prelepu listu restorana koju nameravam da posetim. Svi znamo da bismo dobili ono što hoćemo, moramo da se potrudimo. Zato sam odlučila da dopustim nekom drugom da finansira moje snove. Koji su moji snovi? Da jedem u lepim restoranima, a da ne platim ni cent", napisala je na svom blogu.

Pozvala je ljude da je prate kako bi saznali koga je “zeznula” i lupila po džepu. U poslednjem tekstu je opisala japanski restoran u kome je nosila trenerku i jela “neidentifikovan” suši. Na blogu je napisala da se jednom pretvarala da je Jevrejka i da ju je jedan muškarac pitao da podele račun.

Nakon što je potrošila svoj novac, dodala je da bi izašla na sastanak sa momcima koji su “bogati i nemaju nijednog prijatelja u zemlji”.

Erinine budalaštine su zadobile veliku pažnju širom interneta, ko zna, možda će joj to pomoći da privuče potencijalne “sponzore”.

2024 © - Vesti online