Četvrtak 31.10.2013.
15:54
telegraf.rs

Panika na estradi: Čije se sve fotografije nalaze u Ćazimovom telefonu?

Prilikom pretresa Osmanijevih stvari, policija je u njegovom telefonu pronašla fotografije na kojima se vide mnoge pevačice, starlete i manekenke u dosta zanimljivim situacijama, navodi taj portal.

Mnogo zanimljivog materijala za tabloide: Ćazim Osmani

''Neke od njih su uslikane s Ćazimom, a neke su se same slikale, pa slale fotke. Uglavnom, mnogo zanimljivog materijala za tabloide'', kaže sagovornik blizak istrazi za ''Telegraf''.

Javnosti je već poznato da se Ćazim Osmani pre nekoliko godina dovodio u vezu s pevačicom Natašom Bekvalac, a ove godine mediji su pisali da se zabavljao i s estradnom umetnicom Anom Nikolić.

Ljubavni trougao Ćazim-Manda-Nikolićeva završio se tako što je srpsku pevačicu Popovićeva napala i pretukla u hotelu “Maestral” u Budvi, piše portal.

Prema saznanjima ''Telegrafa'', spisak srpskih estradnih ličnosti s kojima se Osmani zabavljao ovde se ne završava. Pitanje je samo da li se ove veze kriju iz straha da devojke ne zadesi sudbina pevačice koja je “popila batine” od Popovićeve ili iz nekog drugog razloga.

Osmanijev advokat Veljko Delibašić nije hteo da komentariše ova saznanja.

Albanski "biznismen" Ćazim Osmani pretukao je 25. oktobra svoju dugogodišnju devojku Mandu Popović, u restoranu hotela "Zira" u Beogradu.

2024 © - Vesti online