Četvrtak 31.10.2013.
11:17
mozzartsport.com

Podrška Đukiću i posle poraza od "fenjeraša"

Trener Valensije Miroslav Đukić
 

Još jedan šamar su dobili navijači Valensije. "Fenjeraš" Almerija je napravila šokantan preokret na Mestalji i nanela bolan poraz Slepim miševima.


Valensija je posle serije dobrih igara opet upala u krizu, ali pozicija našeg stručnjaka Miroslava Đukića ne bi trebalo da je pod znakom pitanja. Iako mediji spekulišu o njegovom eventualnom odlasku iz Valensije, Đukić za sada ima podršku, što od predsednika Amadea Salva, što od navijača.


Posle sinoćnjeg poraza od Almerije sa tribina se nije čuo nijedan povik protiv Đukića, ali je zato na udaru bio sportski direktor Braulio Vaskez kojeg su navijači prozivali i vređali. Njega krive zbog toga što Valensija ima najslabiji tim u poslednjih desetak godina i traže ostavku. Upravo je izgleda Braulio taj koji bi da smeni Đukića i tako „opere“ svoje grehe. Međutim, predsednik Salvo je trenutno u Aziji gde traži investitore i sponzore i ne želi da se nešto menja do njegovog povratka u Španiju, što znači da će Đukić gotovo sigurno voditi ekipu narednog vikenda protiv Hetafea.


Posle utakmice, grupa navijača je sišla na službeni izlaz na stadionu i pružila podršku Đukiću i igračima.


Srpski stručnjak nije krio nezadovoljstvo porazom od Almerije.
„Ovaj tim ima tanak mentalitet i psihološki smo veoma krhki. Zato nam se dešavaju ovakve stvari. Malo nam treba da potonemo na terenu. Imali smo prilike koje nismo znali da iskoristimo i zato je ovaj poraz još bolniji“, rekao je Đukić posle utakmice.

2024 © - Vesti online