Sreda 30.10.2013.
19:39
Beta

Policija rasvetlila tri ubistva u Beogradu

Policija rasvetlila zločine u Beogradu
 

Zbog sumnje da su 25. oktobra na Karaburmi ubili navijača Partizana Vladimira Živkovića, policija je uhapsila M.J. (22), N.Ć. (23) i D.K. (22), dok za još jednom osobom traga.

U saopštenju se ne navodi kojoj navijačkoj grupi oni pripadaju, ali se dodaje da su oni, po završetku jedne košarkaške utakmice tog dana, flašama ispred prodavnice gađali pripadnike druge navijačke grupe.

Po završetku tog incidinta, u kome nije bilo povređenih, grupa se Karaburme se razdvojila, a oštećeni je sa još jednom osobom krenuo ka obližnjoj prodavnici. Ubrzo ih je uočili grupa u kojoj su se nalazili osumnjičeni, koji su ih sustigli i Živkovića uboli nožem, koji je ubrzo posle toga umro.

Zbog ubistva u restoranu "Bajka" uhapšen je S.J. (25). Njega sumnjiče da je, nakon verbalnog sukoba sa oštećenima, prišao stolu za kojim su sedeli i N.B. usmrtio oštrim predmetom, dok je njegovom prijatelju naneo teške telesne povrede.

Beogradska policija rasvetlila je i teško ubistvo koje se 28. oktobra dogodilo u kafe baru "Penzija" i uhapsila S.K. (38), za kojeg se pretpostavlja da je ubio navijača Rada Vladimira Lukića.

Pretpostavlja se da su se oni verbalno i fizički sukobili u tom lokalu, nakon čega je oštećeni nožem više puta iskao S.K. zbog čega je on pucao u njega i usmrtio ga. Utvrđeno je da su sva tri krivična dela nastala kao posledica prekomerne upotrebe alkohola.

2024 © - Vesti online