Sreda 30.10.2013.
14:00 >> 14:05h
mozzartsport.com

Ronaldo: Blater je pokazao "poštovanje" FIFA prema meni, Realu i Portugalu

 Kristijano Ronaldo
 

Podsetimo...

"Mesi je dobar dečko, sin kojeg bi svaka majka i svaki otac poželeli. Zato je toliko popularan, zato svi glasaju za njega, jer je dobar. Uz to, igra odlično i postiže golove. On pleše na terenu. A drugi, drugi je kao komandant na terenu, kao komandant igre. Istina, on troši malo više novca od Mesija na frizera, ali to nije bitno. Ja volim obojicu, međutim, više preferiram Mesija", rekao je predsednik FIFA Jozef Blater, sasvim sigurno nesvestan posledica koje će uslediti, prilikom razgovora sa studentima britanskog univerziteta Oksforda.

Tek što se njegova izjava zavrtela na internetu reagovao je Real i od FIFA zatražio zvanično izvinjenje. Ono je stiglo, ali čini se prekasno. Ronaldo je uvređen.
"Snimak Blaterovog izlaganja jasno govori koliko poštovanje FIFA ima prema meni, mom klubu i mojoj zemlji. Mnogo toga je sada jasnije. Želim gospodinu Blateru zdravlje i dug život, siguran da će nastaviti da bude svedok, kao što i zaslužuje, uspesima njegovih omiljenih timova i igrača", napisao je Ronaldo na zvaničnom Fejsbuk nalogu i indirektno optužio Blatera i svetsku kuću fudbala za protežiranje Barselone i Lea Mesija.

2024 © - Vesti online