Sreda 30.10.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Uz dobre ljude sve je lakše

Hvala od srca: Aleksandar Čolić

- Ko god da je, dobrotvor ili dobrotvorka, zahvaljujemo se do neba. Ne može ni da nasluti koliko nas je obradovao. Meni i mom sinu svaka pomoć i znak pažnje mnogo znače i daju nam snagu da se borimo sa svakodnevnim problemima, koji nas ne ostavljaju na miru.

- Lakše je kad znate da niste sami u nevolji. Isto tako mi je, moram priznati, sve teže i teže da pronađem prave reči, kojima bih ovako dobrim ljudima zahvalila na svemu što čine za nas. Razumevanje i podrška ovako dobrih ljudi godinama unazad za Acu je značila i znači spas, a meni manje muka i briga kako da preguramo dan, mesec, godinu... Teško vreme je udarilo na sve nas, pa sam sigurna da nije zaobišlo ni naše zemljake u dijaspori, a oni uprkos tome i dalje pomažu ljude poput nas, koji smo sami i u nevolji.

- To je za svako divljenje i duboko poštovanje. Najsrećniji bismo bili kada bi našim dobročiniteljima mogli nekad da uzvratimo. Svesna sam da to nije moguće, što boli, ali zato će im dragi Bog, sigurna sam, stostruko vratiti - kazala je majka Ljiljana Čolić, kojoj je prilog prosleđen na kućnu adresu.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online