Utorak 29.10.2013.
11:42
BETA

Anćeloti: Kasiljas će braniti u Ligi šampiona

Karlo Anćeloti

Kasiljas nije bio u prvom timu od prošlog decembra, kada ga je tadašnji trener Žoze Murinjo poslao na klupu i na gol stavio Dijega Lopeza. Na početku sezone ekipu je preuzeo Karlo Anćeloti, koji je, takođe, izabrao Lopesa za prvog golmana.

"Kasiljas je veliki profesionalac i zaslužuje da igra u Ligi šampiona i Kupu", rekao je Anćeloti za radio Kadena.

Kapiten Real Madrida i reprezentacije Španije Kasiljas rekao je da će razmisliti o odlasku iz kluba, ako ne bude dobio veću minutažu. Ekipe iz Primere će se u decembru priključiti ostalim ekipama u takmičenju u Kupu. Narednu utakmicu u Ligi šampiona Real će igrati 5. novembra u Torinu protiv Juventusa, u četvrtom kolu Grupe B. Kasiljas je prošao omladinsku školu Reala, igrao je za drugu i treću ekipu madridskog kluba, a za prvi tim debitovao je 1999. godine.

Odigrao je ukupno 657 utakmica i sa Realom osvojio pet šampionskih titula, dve Lige šampiona, Superkup Evrope, svetsko klupsko prvenstvo, Kup kralja i četiri Superkupa Španije. Za reprezentaciju Španije debitovao je 2000. godine, odigrao je 151 utakmicu i osvojio Svetsko prvenstvo 2010. godine i Evropsko prvenstvo 2008. i 2012. godine.
 

2024 © - Vesti online