Sreda 10.03.2010.
12:26
Vestionline

Mihajlović: Kako sam zavoleo Murinja!

Mihajlović je pred gostovanje Intera u Kataniji, izjavio kako ga je Murinjo ranije nervirao, ali da mu se sve više dopada, uprkos problematičnom ponašanju.

"Uprkos tome, Murinjo uvek izgura ono što je zacrtao. To kažem u pozitivnom smislu, ali na primer, da se tako ponašao i na isti način komunicirao sa protivnicima i medijima u Srbiji, ne bi izdržao više od mesec dana", smatra Mihajlović.

Srpski trener priznaje da je promenio mišljenje o portugalskom stručnjaku.

"Kazaću vam istinu. Kada je Murinjo prvi put stigao u Italiju, nisam mogao da ga podnesem. Nisam podnosio njegovo ponašanje. Ali, sada sam promenio mišljenje, mislim da je sjajan čovek i cenim ga", rekao je Mihajlović za italijanski list "Korijere delo Sport".

Trener Katanije je rekao da Murinjo zbog svog šarma dobro prolazi uprkos neprimerenim izjavama i postupcima.

"Nekada se ne odnosi baš najbolje prema protivnicima i ponekad takođe izaziva novinare. Ali on se uvek izvuče i to mislim u pozitivnom smislu. To znači da ga ljudi vole. U redu je to što radi i on mi se sve više i više dopada. Ukoliko ode, biću tužan. Uvek sa nestrpljenjem očekujem šta će sledeće da izjavi ili uradi", zaključio je trener Katanije.

Žoze Murinjo je u Inter došao 2008. godine umesto Roberta Manćinija, kome je Siniša Mihajlović bio asistent od 2006. do 2008. godine.

2024 © - Vesti online