Ponedeljak 28.10.2013.
11:36
telegraf.rs

Edin mora da pomiri Jelenu sa bivšim dečkom!

Da li će Edin Škorić uspeti da pomiri Jelenu sa bivšim dečkom Aleksandrom Marinkovićem
 

Naime, Edin je dobio tajni zadatak da “pomiri” Aleksandra i Jelenu, odnosno da ovo dvoje ponovo počnu da pričaju. Posle dosta nećkanja, Škorić je prihvatio tajni zadatak svestan da neće imati nimalo lak posao. Pevačica još uvek ljuta na Marinkovića zbog njegovog ponašanja prema njoj. Japa je, takođe, izjavio da ubuduće ne želi da razgovara sa Jelenom.
 

Jelena Jovanović rekla je da nema nameru da se u skorije vreme pomiri sa Aleksandrom Marinkovićem. Pevačica je voditelju Ognjenu Amidžiću kazala da Japa za nju jednostavno ne postoji posle niza pogrdnih reči izrečenih na njen račun.

"Ja ne komuniciram sa njim. Jedino ako mi se on izvini", dosledna je Jovanovićeva.

Marinković je takođe izjavio da ne želi da se pomiri sa Jelenom i da je jedini način da se to desi ako mu se ona izvini. Japa je po ko zna koji put ponovio da mu nije jasno šta se pevačicom desilo od kada je ona ušla na “Farmu”.

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je farmerima tajni zadatak koji je imao Japa, a to je da se Marinković sprijatelji sa Simonidom. Pošto je uspeo u tome, Japa je i zvanično postao punopravni učesnik popularnog rijalitija i ušao u borbu za novčanu nagradu vrednu 50.000 evra.

2024 © - Vesti online