Sreda 10.03.2010.
09:17
Tanjug

Tuča na Senjaku: Stanje pretučenog mladića stabilno

Jovanović je rekao da je mladić sa povredama glave prebačen na odeljenje neurohirurgije i da je juče obavljen pregled skenerom. Mladić, koji je zadobio prelom lobanje, najpre je bio na Odeljenju intenzivne nege.


Od četvorice mladića povređenih u tuči u ponedeljak rano ujutru na Senjaku, trojica su dovezeni u Urgentni centar, a druga dvojica, od kojih je jedan bio na ortopedskom odeljenju, a drugi zadobio lakše povrede glave, otpušteni su na kućno lečenje.

U tuči na Senjaku povređena su četiri mladića, od kojih jedan teško. Tuča je izbila oko tri sata u klubu "Rič", u ulici Vase Pelagića, prilikom proslave rođendana. Neki beogradski mediji naveli su mogućnost da su radnici obezbeđenja pretukli 17-godišnjeg mladića.

Povređeni 17-godišnjak je u komi prebačen u Urgentni centar, a povređene su tri osobe od po 19 godina, od kojih je jedna sa povredom glave i kičmenog stuba prebacena na Odeljenje za ortopediju u Urgentni centar.

Jedna osoba sa povredom glave prebačena je na Odeljenje za neurohirurgiju, a druga sa povredom nosa i lica u Klinički centar Srbije i prilikom incidenta čula se i pucnjava, ali povrede mladića nisu nanete vatrenim oružjem.

2024 © - Vesti online