Nedelja 27.10.2013.
15:38
mozzartsport.com

Zoran Tošić u životnoj formi - tri gola za 25 minuta!

 Zoran Tošić
 

Zoran Bambi Tošić vadi CSKA iz krize! Srpski internacionalac je potvrdio da se nalazi u fantastičnoj formi, pa je posle gola Mančester sitiju u sredu dao tri protiv Krasnodara u pobedi od 5:1 - u 14, 27. i 39. minutu! Poslednji je ukupno peti gol bivšeg fudbalera Partizana u poslednjih pet utakmica za Armejce (prvi u nizu je dao protiv Plzena u Ligi šampiona), čime je jasno stavio do znanja treneru Leonidu Sluckom da bi ove sezone mogao da bude ključni igrač.


CSKA je ovim trijumfom prekinuo niz od tri utakmice bez pobede i slavio posle mesec i po dana u domaćem prvenstvu. Domaći tim sada ima 24 boda, tako da se izjednačio sa današnjim rivalom Krasnodarom, koji je samo zbog bolje gol-razlike poziciju ispred, na četvrtom mestu.


Pored Tošića, koji je bez dileme igrač utakmice, odličnu partiju pružio je i štoper CSKA Sergej Ignaševič. On je asistirao ko dva gola srpskog asa (oba puta na maestralan način, dugim loptama), a zatim u 67. minutu i sam matirao golmana gostiju za konačnih 5:1. U strelce se upisao i Dumbija u 18. minutu. Isti igrač je upisao asistenciju, kada je pripremio treći pogodak za Tošića.

2024 © - Vesti online