Nedelja 27.10.2013.
13:48 >> 13:52h
mozzartsport.com, sportal.rs

Stojanović za "Sportal": Oštećeni smo na četiri utakmice

 Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović

I to, uvek na štetu crveno-belih, smatra Stojanović, koji kaže da je nepriznat pogodak Gorana Gogića na "Čairu" samo poslednji u nizu sudijskih previda. Bilo ih je, kaže Zvezdin šef struke u izjavi za "Sportal", čak četiri koje su išle direktno protiv kluba iz Ljutice Bogdana.
"Ne volim da pričam o sudijama, ali je činjenica da smo u četiri utakmice ove sezone oštećeni... Protiv Donjeg Srema i Radničkog poništeni su nam čisti golovi, a protiv Čukaričkog i Voždovca nisu nam svirani očigledni penali. Da je samo po jedan bod iz tih mečeva bili bismo egal sa Partizanom. Međutim, ne vredi kukati, ali kazne koje disciplinci određuju sudijama nama ništa ne znače jer bodovi ne mogu da se vrate", rekao je Stojanović novinaru "Sportala" uoči jutrošnjeg treninga.


Priznaje, ipak, da dobar deo krivice ide i na dušu Zvezde. Preciznije, ide na dušu njenih defanzivaca. U ovom slučaju je verovatno mislio na Jovana Krnetu, koji kod gola Radničkog nije pokrio Seada Hadžibulića.
"Ne mogu da shvatim da uvek neko iz odbrane mora da kiksne. Ali, drugo rešenje nemam. Isprobali smo sve varijante i rezultat je zabrinjavajući", istakao je Stojanović za "Sportal".

Bilo kako, sporan detalj pogledajte na 1:50 od početka snimka.


2024 © - Vesti online