Nedelja 27.10.2013.
13:36
infoprijedor.com

Jelenina kutija danas prazna, nje nema

Jelene danas nema na kutiji
 

Jelena se danas nije popela na svoje postolje, a u blizini kutije na pločniku je ispisan humanitarni broj 1413 za pomoć bolesnom dečaku Igoru Starčeviću iz Malog Prnjavora. Ispod broja su krede kojima je nekoliko sugrađana ispisalo svoja imena.

Zanimnjivo, juče je Jelenu posmatrao i Milenko Đaković, zamenik gradonačelnika. Pored nje su se slikali i političari iz Banjaluke, a fotografije sa "živim kipom" poneli su predsednik i potpredsednik Skupštine grada Banjaluka Budimir Balaban i Zdravko Josipović, te šef kabineta predsednika Skupštine Rade Kurtović.

Jedna Prijedorčanka u petak je fizički napala Jelenu i pokušala da je skine s kutije, a u subotu se 29-godišnja devojka pojavila s natpisom "Kako da odem iz zemlje?" dok je stajala u kutiji punoj zemlje i trave.

Zatim su joj se pridružili i drugi mladi Prijedorčani koji su nemo stajali pored nje, mada nisu izdržali da stoje koliko i ona. Ni društvo koje je dobila, Jelenu nije uznemirilo pa je dobar deo svog ćutanja tog dana provela zatvorenih očiju.

Iako ne znaju o čemu se konkretno radi, brojni Bosanci i Hercegovici pružili su podršku Jeleninim performansima, a na Fejsbuku su pokrenute grupe podrške njenom projektu.

2024 © - Vesti online