Subota 26.10.2013.
12:33
M. T. - Vesti

Ubica policajca krije se na Kosovu

Sahrana policajca Gorana Đorđevića

Uz sve počasti policajac Goran Đorđević (44), koji je poginuo u blizini Bujanovca, sahranjen je u petak na groblju u rodnom mestu Krševica kod ovog grada na jugu Srbije. Sahrani su osim porodice i prijatelja prisustvovali direktor policije Milorad Veljović, vrh srpske policije, kao i Đorđevićeve kolege. Potera za ubicom traje i on se najverovatnije krije na Kosovu.


Đorđević je teško povređen u ponedeljak uveče u blizini sela Veliki Trnovac, kada je sa kolegama pokušao da zaustavi automobil audi u kome su se, kako je sumnjala policija, nalazili narko-dileri sa drogom. Vozač audija je međutim dodao gas i udario Đorđevića. On je prebačen u nišku bolnicu, ali je u sredu preminuo.


Policija, kako kažu, intenzivno radi na ovom slučaju, a uhašen je Bajrami Rešat (40) iz Velikog Trnovca, koji je navodno bio suvozač u vozilu. Ubrzo je i na izlasku iz ovog mesta nađen audi u kome se ubica nalazio.


Kako nezvanično saznajemo u policiji, vozač audija je identifikovan, a za njim traje intenzivna potraga. Prema poslednjim informacijama on je uspeo da se prebaci na Kosovo, zbog čega je zatražena pomoć Euleksa.

2024 © - Vesti online