Petak 25.10.2013.
19:01
mozzartsport.com

Džajić: Zvezda je uvek imala izuzetne ljude, ima ih i danas

 Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i generalni sekretar Milorad Zečević
 

Prema njegovim rečima klub koji je nekada poslovao stabilno, i isped sebe imao neverovatnu perspektivu, sada nisu ostali bukvalno ni tragovi.
"U klubu smo zatekli ogorman dug, bezmalo pet-šest godišnjih Zvezdinih budžeta. Preopterećenu klupsku administraciju. Jednostavno, klub se prethodnoh godina sudarao sa samim sobom. Zvezda je sve bila samo ne ono što ju je decenijama krasilo, a to je: da se uvek mogla s ponosom osvrnuti na svoju prošlost, da je sadašjost uvek živela postojano i stabilno, a da je pred njom uvek bila perspektiva neslućenih dometa. Ništa od svega toga nije bilo čak ni u tragovima. Nemam nameru nikoga da okrivljujem, još manje da optužujem, jer šta bi sve to donelo dobro Zvezdi? Ništa... Baš ništa."


Prema rečima prvog čoveka kluba Zvezda ima kvalitetan rukovodeći kadar.
"Zvezda je uvek imala izuzetne ljude, ima ih i danas. Ni politička funkcija, čak ni najviša državnička, nisu ih udaljili od Zvezde, već naprotiv, njihova strast i privrženost sve nas u klubu podstiču na nova pregnuća, a sve njih, na ponos Zvezde, čine još većim. Beskrajno smo im zahvalni."


Kako dalje?
"Put je sledeći: Zvezdina škola, koja se već konsoliduje, naše je trajno opredeljenje i lično ću se angažovati u narednom periodu u njenom radu. Pri završetku sam rada na izradi petogodišnjeg plana i programa razvoja Crvene zvezde, koji će biti prezentiran na narednoj Skupštini", rekao je Džajić.

2024 © - Vesti online