Utorak 09.03.2010.
20:16
Vesti

Zagreb ovacijama dočekao Miroslava

Za razliku od Lepe Brene, koja je pre skoro godinu dana nastupila na istom mestu, i čiji je koncert u Zagrebu izazvao medijski linč i buru nezadovoljstva, boravak i nastup Miroslava prošao je bez ijednog incidenta. U VIP loži sedeli su članovi njegove porodice supruga Gordana, ćerka Marija i zet Dragan Šutanovac, ministar odbrane u Vladi Srbije.


Izlazak srpskog pevača na scenu u pratnji 40 muzičara i članova orkestra Miše Mijatovića dočekan je ovacijama publike, koja je tokom dva sata, koliko je trajao koncert, bez prekida pevala sve pesme s njim. Na repertoaru su bili njegovi dobro poznati hitovi "Devojka iz grada", "Pozdravi je pozdravi" , "Tebi", "Božanstvena ženo", "Jedan dan života", "Polomiću čaše od kristala"...

Ilić nije skrivao emocije tokom nastupa, a zagrebačke medije iznenadio je veliki broj mladih u publici koji su pokazali zavidno poznavanje njegovog bogatog pevačkog opusa. Kako je primetio hrvatski portal "Javno", čini se da je mlada generacija uprkos "bombardovanju" turbo folka sa svih strana prepoznala kvalitet odlične izvorne narodne muzike.

2024 © - Vesti online