Petak 25.10.2013.
16:19
Beta

Udovičić u Gračanici: Glasajte za "Srpsku"

Srbi, izađite na lokalne izbore: Vanja Udovičić
 

"Ja moram ovom prilikom da pozovem građane, naročito mlade koji su napunili 18 godina da 3. novembra izađu na lokalne izbore i da podrže građansku inicijativu 'Srpska'. Tako će podržati program koji podržava i sama Vlada Srbije", rekao je Udovičić.

Ministar je apelovao da lokalni izbori na Kosovu prođu u "normalnoj atmosferi", jer, kako je naveo, dosta je bilo svađa i razmirica među Srbima.

"Mnogo je u prethodnom periodu bilo opstrukcija i pokušaja da se opstrišu i sami izbori. Ovim putem dajem punu važnost izborima kao i građanima da na njih izađu u što većem broju i da daju podršku građanskoj inicijativi 'Srpska'", rekao je Udovičić.

Udovičić je danas u Gračanici prisustvovao tribini sa mladima u Domu kulture u tom mestu. Ministar je rekao da mu je drago što je imao priliku da razgovara s mladima u Gračanici i da čuje mišljenje omladine iz, kako je naveo, južne Srbije. Mladi u Gračanici su od ministra sporta Srbije tražili da država pomogne u poboljšanju uslova za život mladih u centralnom delu Kosova.

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić je jutros posetio Štrpce.

2024 © - Vesti online