Petak 25.10.2013.
13:06
BETA

Rašović: Nije bitno kad igramo protiv Zvezde

Napredak je najvažniji: Vuk Rašović
 

"Ovo je važna utakmica. Napredak je ekipa koja je koncepcijski verovatno najsličnija Partizanu i imaju mnogo mladih i talentovanih igrača, ali ton njihovoj igri daju iskusni (Nenad) Mirosavljević kao i (Petar) Bojić, (Obeng) Regan i (Nikola) Trujić. Mi želimo pobedu, potrebna nam je, jer posle toga ulazimo u dve važne utakmice", rekao je Rašović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana sutra od 17 sati na svom stadionu igraju protiv Napretka, utakmicu 10. kola Super lige Srbije. Crno-beli u sredu igraju u Nišu, utakmicu osmine finala Kupa protiv Radničkog, a narednog vikenda na programu je "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom.

"Dobro poznajemo Napredak, pratim ih već dve godine i ne verujem da će biti prevelikih iznenađenja. Siguran sam da će doći da igraju fudbal i svakako treba očekivati lepu utakmicu", rekao je on.

Rašović je dodao da u timu zbog crvenog kartona neće biti Miloša Ostojića, kao i da je neizvestan nastup Andrije Živkovića zbog povrede.

"Neće biti velikih promena u ekipi u odnosu na meč sa Jagodinom, iskristalisali smo 12, 13 igrača koje rotiramo, tako da neće biti promena", rekao je on.

Na pitanje novinara da li očekuje dobru posetu s obzirom da se sutra od 18 sati igra "el klasiko" između Barselone i Real Madrida, Rašović je rekao da bez obzira na tu utakmicu, očekuje da će navijači Partizana doći u velikom broju i da će bodriti crno-bele kao i u Jagodini.

Upitan da prokomentariše to što je Crvena zvezda odlučila da se "večiti" derbi igra u subotu, a ne u nedelju, trener šampiona Srbije rekao je da sa tom odlukom nema problema.

"Nismo mnogo razgovarali o tome, nema problema, kad god da igramo mi jedva čekamo tu utakmicu. Ali, ne želim sada da pričam o njoj, najvažnija je utakmica protiv Napretka. Ne želim da skrećemo misli sa te utakmice, a posle nje ćemo pričati o ostalima", rekao je Rašović.

2024 © - Vesti online