Četvrtak 24.10.2013.
20:22
Mondo

Lena Kovačević 7. decembra u Domu sindikata

Prelepa Lena predivnog glasa održaće koncert u Beogradu
 

Lenin nastup biće sofisticirani kolaž pop i džez muzike, sačinjen od nekoliko obrada poznatih numera: "Nisi me bio vredan ti", "Tišina", "Da ti kažem šta mi je", "Srce od meda", kao i nekoliko autorskih pesama sa novog albuma. Na koncertu će biti i numere sa prethodnog albuma "Dobar dan za pevanje" (izašao 2009., inspirisan džez i pop muzikom, kao i zvukom Balkana) kao i novi singlovi "San" i "Osećam".

Ulaznice su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma sindikata po cenama 1.200 i 1.500, dok mesto u loži iznosi 2.500 dinara.

Bivša članica žirija emisije Prvi glas Srbije, Lena Kovačević priprema i nastupe širom Srbije, u regionu i inostranstvu.

Lena je u Beogradu završila srednju muzičku školu, odsek klavir, a diplomirala je džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu.

U Holandiji je dugi niz godina sarađivala sa jednim od najboljih džez orkestara, Kraljevskim holandskim orkestrom. Nastupala je kao solista u projektu američkog basiste Džona Klejtona (saradnika Nine Simon), uz Nigel Kenedi Kvintet i Al Di Meola Bend.

2024 © - Vesti online