Sreda 23.10.2013.
10:05
mozzartsport.com, Sportski žurnal

Mihajlović: Dajem golove, zaslužujem šansu!

 Stefan Mihajlović
 

A Stefan je koristi na sjajan način, često postiže golove, što je potvrdio na gostovanju u Vršcu, ali... Piitanje je da li će mu to promeniti status, pošto su Abiola Dauda i Dragan Mrđa u prednosti, a šansu s klupe čeka Ifeani Onjilo.
''Odigrao sam dobro na prijateljskim utakmicama. Dao sam pet golova na isto toliko mečeva. Ništa mi nije rečeno. Niti me je neko pohvalio. Znam samo da osam prvenstvenih kola nisam ni u karantinu. Zaslužujem šansu. Naravno, ne kažem da sam u boljoj formi ili da bi trebalo da igram pre Mrđe i Daude, ali mislim da mogu da budem treći špic'', rekao je Stefan Mihajlović, a preneo ''Sportski žurnal''.


On je i tokom pripremnog perioda bio najefikasniji igrač crveno-belih, međutim, od igranja zvaničnih utamica za prvi tim, osim pomenutog gostovanja u Ivanjici, iskusio je još kup duel sa Proleterom u Novom Sadu, kao i 16 minuta revanša sa Vestmanejom, kad je i isključen. A prethodno je bio prvi izbor stručnog štaba.
''Pričalo se dosta o tome. Ponudili su i novi ugovor. Da se razumemo, Zvezdu volim najviše. Odgovorio sam da sačekamo i da vidimo kako će da se odvijaju stvari kada počne sezona. Od tada mi ništa nije rečeno. Ni trener, niko… Kao da ne postojim. Mlad sam, jednom sam pogrešio. Nemam pravo mnogo da pričam. Moje je da radim na terenu'', dodaje Mihajlović.


I želi što još jedan đak Zvezdine omladinske škole, Vukan Savićević, trpi istu sudbinu.
''Mnogo mi je krivo što ne dobijamo šansu. Zašto Vukan nije ušao kada smo vodili 5:0 protiv Novog Pazara? To mi jednostavno nije jasno. Da se razumemo, poštujem svaku odluku trenera'', zaključio je Mihajlović.

2024 © - Vesti online