Četvrtak 24.10.2013.
03:33
Vesti

Nikolić u zabranjenoj zoni

Glavni kontrolor pri Rejsing Viktorija Teri Bejli kazao je da je Nikolić, koji je u fazi žalbe na novu zabranu od dve godine, izrečenu prošlog četvrtka, i dan kasnije, i u petak viđen na parkingu pred centrom.

Dani Nikolić

- Policija je informisana i oni su zatražili da napusti prostor. Čekaćemo njihov izveštaj da razmotrimo sledeći potez - rekao je Bejli.


Policija je od više članova osoblja u centru uzela izjave.


U međuvremenu, saznalo se da je Nikolić navodno kolima sledio dva člana osoblja Rejsinga Viktorije i bio uz njih kada su odlazili s posla.


Čitav incident dovodi se u vezu s prošlonedeljnom odlukom disciplinskog odbora ovog udruženja kojom je Nikoliću izrečena zabrana od dve godine. Ukoliko žalba

Otac kritikuje medije


Otac džokeja, Džon Nikolić, kazao je da Dani neće biti na raspolaganju za davanje izjava.
- Dozlogrdili ste mi vi koji izluđujete Dana. Sve što tražite jesu senzacionalne priče - kazao je on reporterima melburnskog "Ejdža".

bude odbijena, on neće moći da zatraži vraćanje licence nazad, niti će smeti da priđe hipodromu sve do 1. oktobra 2015.


Upozoren je da se drži dalje od trkališta, pošto je tokom žalbenog pretresa u vezi sa njegovom ranijom zabranom pretio kontroloru.


Nikolić je 2012. priznao krivicu po dve optužbe koje su se odnosile na nedozvoljeno ponašanje prema kontroloru Vejdu Hejliju, a tokom saslušanja optužbi protiv njega da je pretio i glavnom kontroloru Teriju Bejliju. Nikolić je, takođe, kažnjen sa 10.000 dolara jer je Hejliju, kad je ovaj napuštao klupu za svedoke na saslušanju 8. novembra, kazao: "Ti si sramota!"


Prošlog meseca, kontroverzni džokej je proglašen krivim za napad na kolegu, kao i policijskog detektiva. On je više puta, tokom svađe januara 2011, udario pesnicom Marka Pegusa, rasekao mu usnu i napravio modricu na oku. Rekao je da je postupao u samoodbrani.


Takođe je proglašen krivim za napad na detektiva Džulija Salerna, tokom saslušanja u policijskoj stanici Sent Kilda, tri meseca kasnije.

2024 © - Vesti online