Utorak 22.10.2013.
18:44
Beta

SNS: Pajtiću, gde su milioni evra od "Kamenice"?

SNS optužuje Patjića za malverzacije: Aleksandar Milovančev
 

Milovančev je u saopštenju naveo da će, ukoliko ga Vlada Vojvodine i njen predsednik Bojan Pajtić budu tužili kako su najavili zbog izjava koje je dao, oni zapravo "tužiti sami sebe".

"Upozorio sam javnost da se Pajtić u svojim izjavama o izgradnji 'Kamenice dva' ne gađa hiljadama, ili stotinama hiljada dinara, nego milionima evra. Rekao sam da bi se greške od hiljadu, dve, deset, stotinu ili nekoliko stotina hiljada, pa i miliona dinara, mogle pravdati nemarom, površnošću, ili aljkavošću, ali ne i greške u milionima evra", naveo je Milovančev.

On je dodao da se u svojoj izjavi pozivao samo na izjave koje je, povodom izgradnje "Kamenice dva" davao lično Bojan Pajtić, od 2008. godine do danas, a u kojima je davao različite procene koliko će koštati izgradnja tog medicinskog kompleksa.

Milovančev je Pajtića optužio da mu preti krivičnom prijavom, kako bi "zataškao" priču o "Kamenici dva". On je optužio medije da su "pristrasno" izveštavali o "Pajtićevom skandalu", i to u korist Bojana Pajtića.

2024 © - Vesti online