Utorak 22.10.2013.
13:21
telegraf.rs

Ivana Španović trenirala u Red Bulovom centru

Za top formu: Ivana Španović

Ivana Španović započela je pripreme pred zimsku sezonu, srpska atletičarka koja je osvojila prvu medalju za svoju zemlju na svetskim prvenstvima, želi da se dobro pokaže na dvoranskom SP koje će se održati od 7. do 9. marta 2014. u Sopotu u Poljskoj.


Ivana je sa trenerom Goranom Obradovićem posetila Red Bulov dijagnostički i trening centar u Talgau u Austriji, gde je na najmodernijim mašinama i po najsavremenijim metodama odradila niz pregleda i testova.
"Za mene je ovo jedno neprocenjivo iskustvo. Veliku podršku imali smo od tima Red Bul stručnjaka koji je bio sa nama tokom testiranja, ali i na raspolaganju za sve dodatne konsultacije. Bilo je mnogo testova koje sam radila po prvi put i biće vrlo zanimljivo uporediti rezultate na početku pripremnog perioda i na kraju zimske sezone kada budem bila u top formi. Radujem se povratku u centar krajem marta sledeće godine", izjavila je Španovićeva po povratku iz Austrije i dodala:

 

"Najvažnije je da smo sve preglede i testiranja uradili na početku trenažnog procesa, a rezultati će dati jasnu sliku na koje aspekte treba posebno da obratim pažnju kako bi se što bolje spremila za Svetsko prvenstvo u dvorani".


Red Bulov centar tokom priprema koriste mnogi vrhunski sportisti popout Lindzi Von, Sebastijana Fetela, Sebastiena Buemija, Sirila Desprea.

 
2024 © - Vesti online