Utorak 22.10.2013.
10:53 >> 13:54h
Telegraf

Niš: Pucao na ženu jer je bila prespora

A. D. je pogođena u rame, a život joj je spasila metalna lajsna na prozoru njene "tojote korole" koja je promenila putanju metka.

Prvo je ženi trubio, a onda pucao na nju. Eto, tek tako!
 

- Pošla sam kolima do prodavnice da kupim hranu za decu. Izlazila sam iz Bulevara kada se taj auto pojavio iza mene. Čula sam kako mi svira i videla kako mi se približava velikom brzinom. Prešla sam na desnu traku, a on se pojavio u levoj paralelno sa mnom. Odjednom je staklo na mojim kolima puklo, krhotine su bile na sve strane, osećala sam ih i u ustima. Mislila sam da me je nečim gađao, nisam ni sanjala da je pucao sve dok nisam osetila bol u ramenu. Videla sam krv na rukavu i rupu na jakni i tek tada shvatila da sam ranjena. Neki momci, koji su se tu slučajno zatekli, su pozvali Hitnu pomoć pa sam prebačena u bolnicu gde su mi iz ramena izvadili metak, priča užasnuta žena i dodaje da joj se slike tog događaja neprestano vraćaju.

- Da sam ga nekako naljutila, pa da mi puca u gumu ili u haubu...ali on je hteo da me ubije! Direktno je pucao u mene, i to što nisam mrtva nije njegova zasluga, već me je spasila metalna lajsna koja je preusmerila metak. Mogla su deca da mi ostanu bez majke, samo zato što sam išla da im kupim hleb, objašnjava napadnuta žena.

2024 © - Vesti online