Utorak 22.10.2013.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

130 đaka dobilo darove

Uručenje paketa
 

- Ovaj mali praznik svake godine obeležavamo. Ranije smo to činili sa mališanima dečijeg vrtića Radost, a ove godine smo odlučili da obradujemo osnovce. Svakom detetu smo uručili poklon paket sa školskim priborom, koji podrazumeva drvene bojice, pernicu, bojanku, sveske, knjigu bajki i igračku - rekao je predsednik fondacije Predrag Šorga, dodavši da je vrednost ovog projekta 3.500 KM.
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Osim darova, prijema i razgovora sa rukovodstvom Fondacije, za male osnovce je organizovana i poseta bioskopu Kozara, gde je za njih prikazan crtani film "Priča o sanjaru". Šorga je, takođe, najavio da će buduće aktivnosti Fondacije biti usmerene na približavanje kulturnih aktivnosti deci, a tokom zime će organizovati i školu skijanja.

2024 © - Vesti online