Ponedeljak 21.10.2013.
13:09
BETA

Pavličević: Veliki izazov za Zvezdu

Veruje u devojke: Ratko Pavličević
 

"To je odlična ekipa, ali mi svakako možemo da igramo s njima, nadamo se da možemo da napravimo neizvesnost u setovima, poštujemo ih i trudićemo se da pružimo maksimum. U našoj grupi nema slabih protivnika i ovaj prvi meč je veliki izazov za nas", rekao je Pavličević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Odbojkašice Crvene zvezde sutra od 18 sati u hali Šumice igraju protiv Igtisadčija iz Bakua, utakmicu prvog kola Grupe B u Ligi šampiona.

"Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima igračice koje igraju nespecifičnu odbojku za nas. Imaju mnogo odbojkašica iz Azije i gaje azijski stil igre", dodao je Pavličević.

Odbojkašica Mina Popović rekla je da će njena ekipa pokušati da stekne iskustvo iz predstojećeg meča.

"Veliko mi je zadovoljstvo što se četvrtu godinu uzastopno takmičimo u Ligi šampiona. Želimo da damo sve od sebe i da ostvarimo naš zadatak, a to je da 'uzmemo set' i steknemo iskustvo, jer to nam je potrebno - iskustvo i dobar rezultat", rekla je Popovićeva.

Prosečna starost beogradske ekipe je 19 godina, a azerbejdžanske 27 godina. U Grupi B takmiče se još Dinamo iz Moskve i Rebeči iz Pjačence.
 

2024 © - Vesti online