Ponedeljak 21.10.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Sve najbolje vam želimo!

Zlehuda sudba ne da mira: Porodica Mitrašinović

Razlog tome je bio Radošev 27. rođendan, koji je proslavio 13. oktobra. Uz prilog stiglo je i kratko pismo dobročiniteljke u kome između ostalog piše: "Srećan rođendan, Radoše, sve najbolje ti želimo. Mnogo te volimo, kao i tvog brata Marka. Uvek mislimo na vas."


Novac je odmah potom prosleđen na kućnu adresu Mitrašinovića.
- Veliko hvala našoj Ruži, koja ne zaboravlja nijedan rođendan mojih sinova Marka i Radoša, obolelih od cerebralne paralize i epilepsije. I tako već nekih sedam, osam godina unazad. To, zaista, mnogo cenimo i poštujemo. Neka joj Bog podari dobro zdravlje i svu sreću sveta. Istina, moji sinovi nisu dobro i ovaj rođendan nismo obeležili kako to dolikuje. Dve godine mlađi sin Marko, ima učestale napade epilepsije i često pada u komatozno stanje. Radoš je za nijansu bolji, ali i njega je teško negovati.

Nemam sna već noćima unazad zbog svega toga. Ni sama ne znam kako sam živa od silnih nevolja koje nas u stopu prate skoro dve decenije. Država nema sluha za naše probleme, ali o tome neću sad, jer bi mi trebalo mnogo vremena da pričam šta sve nije kako treba i koliko se zbog toga mučimo. Samo bih se iznova ponavljala... - rekla je Milka Mitrašinović, suzdržavajući suze.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online