Subota 19.10.2013.
17:26 >> 19:15h
B92, Telegraf

Ana u vezi s košarkašem?

Uskoro će nam valjda otkriti...
 

Ivan je tokom Aninog meča u Lincu ostavio poruku na Tviteru za teniserku u kojoj je bodri da pobedi u meču ("Bejbi, ti si šampion za mene, drži glavu gore i nikad ne odustaj. Ja verujem u tebe mnogo" i završio je sa tri srca). Na žalost, Ana je izgubila meč u finalu, ali nije to sad naša tema...

Ovo nije jedini tvit koji je postavio košarkaš. Na početku turnira u Lincu postavio je još jednu poruku za lepu teniserku - dva srca, pa "Fantastičan start, idemo, bejbi" i još dva srca...

Iako zvaničnih potvrda o njihovoj vezi još uvek nema, sve izgleda kao da su Ana i Ivan zaljubljeni.

I jedna "opuštena" Ivanova fotkica
 

Iako poruke nisu direktno upućene drugoj teniserki Srbije, posle emotivnih veza sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, australijskim golferom Adamom Skotom i Markom Stilitanom, izvesno je da će veza lepe Ane i Paunića uskoro dobiti konkretniji epilog.

Ana je učešće na “Premijer” turniru u Moskvi završila u četvrtfinalu. Znatiželjnim novinarima je otkrila svoje planove za budućnost.

- Volim ovaj sport i igraću ga još dugo, sve dok budem ostvarivala ono što mi je cilj. Ali imam i druge prioritete u životu! Želja mi je da osnujem porodicu, da dobijem decu, a ne želim da budem stara mama, rekla je nekada najbolja teniserka na svetu.

Ana je u tenisu dugo, više od deset godina, a ima tek 25! Vrhunac je doživela 2008, kada je osvojila Rolan Garos i postala najbolja na WTA listi.

2024 © - Vesti online