Subota 19.10.2013.
15:46
Telegraf

Snimio dušu koja napušta telo

Duša poslednja odlazi iz predela polnih organa i srca
 

Fotografija je napravljena metodom snimanja putem ispuštanja gasa, što je napredan oblik Kirlijanove fotografije (slike napravljene pomoću vrste fotograma pod naponom) i daje plavičastu sliku duše koja postepeno napušta telo.

Prema Korotkovu, trup i glava su prvi delovi tela koje napusti životna sila (odnosno duša), a polni i srčani deo, poslednji.

U slučajevima kada duša napušta telo osobe koja je doživela nasilnu ili iznenadnu smrt, smrt se manifestuje kao konfuzno napuštanje i vraćanje duše u telo, danima pošto je konstatovana smrt. Prema Korotkovu, radi se o mogućem višku neiskorišćene energije.

Metoda koju je razvio sam Korotkov, koji je upravnik Instituta za fizičku kulturu u Sankt Peterburgu, prihvaćena je kao medicinska tehnologija od strane Ministarstva zdravlja Ruske federacije i koristi je više od 300 lekara kao tehniku za posmatranje pacijenata obolelih od bolesti poput raka.

Korotkov tvrdi da njegov sistem snimanja energije može da se koristi u širokom spektru posmatranja disbalansa od onog u telu, do onog u prostoru. Od lične bioenergije do promena u prostoru koje, na primer pohodi veliki broj turista.

Korotkov navodi saznanja o opasnim radijacijama koje emituje mobilni telefon, a koje su brojne druge studije već potvrdile. On smatra da je ovo polje tek u pionirskoj fazi, ali da od njega ima velika očekivanja. Kako kaže upravo je Rusija danas najotvorenija prema ovoj tehnologiji i neke škole već danas uče decu da prepoznaju i koriste energiju bez podozrivosti, već kao metafizičku mernu jedinicu.

2024 © - Vesti online