Subota 19.10.2013.
14:38
D. Dušanić - Vesti

Puče ljubav osta tetovaža

Već pokrivala stari tatu: Bojana Rajić kad je bila u ljubavi sa Vladimirom Stojkovićem
 

Posebna moda je tetoviranje imena muža ili aktuelnog dečka, pa problem nastaje kada se brakovi i veze raspadnu, a tatu ostane kao podsetnik na propalu ljubav. Zato ne čudi što se mnogi odlučuju na bolno uklanjanje ili precrtavanje starih tetovaža.


Bojana Rajić, bivša žena golmana Vladimira Stojkovića istetovirala je njegovo ime duž podlaktice i sad ne zna šta će s tim. Kako kažu njeni prijatelji, isti problem imala je i pre 10-ak godina kada je na leđima istetovirala ime tadašnjeg dečka za koga je verovala da će je odvesti do oltara. Do venčanja nije došlo, pa je pred udaju za golmana ime bivšeg precrtala novom slikom žene s krilima. Novi crtež bio je manje bolno rešenje od laserskog uklanjanja.
 

Greše i holivudske zvezde

I holivudske zvezde često imaju problem sa piši-briši tetovažama. Anđelina Džoli je morala da briše i prepravlja tetovaže posvećene bivšim muževima - Timotiju Hatonu, Džoniju Li Mileru i Biliju Bobu Tortonu. Sada je u srećnoj vezi sa Bredom Pitom, a sve sporne tetovaže je prepravila ili laserski obrisala. Sličan problem imao je Džoni Dep koji je tatu "Vinona zauvek" posvećen ljubavi sa Vinonom Rajder prepravio u "vino zauvek". Ipak, najgore je prošla Hale Beri koja je na zadnjici istetovirala ime tadašnje muža Dejvida Džastisa, koji je tukao, pa je posle razvoda njegovo ime na zadnjici prekrila je tetovaža sunca.

I Sonja Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, svom mužu iskazala je ljubav tetovažom i naravno time se odmah pohvalila na Tviteru. Tako je Lazetić, dobio zasluženo mesto na Sonjinim leđima, tik uz ime njenog pokojnog muža Gorana Marića, kojem je posvećena leva strana njenog tela. Dok je trajala ljubavna veza i brak, javnost su intrigirale tetovaže Nataše Bekvalac i Danila - Dače Ikodinovića.

Možda prepravi tatu: Nataša Bekvalac

Proslavljeni vaterpolista je umesto skupih darova svojoj tadašnjoj devojci poklonio nešto originalno - njen portret na sopstvenoj koži, tačnije na mišici desne ruke. Nata je uzvratila na sličan način i iscrtala slovo D na svom desnom zglobu. Ali, brak se raspao, Ikodinoviću je u teškoj saobraćajnoj nesreći stradala desna ruka i Natina slika, ali zato slovo D i dalje stoji na njenom zglobu da je podseća na propali brak. Jedino ako ga nekako ne prepravi u V po početnom slovu Vladimira Vuksanovića s kojim sada planira venčanje na proleće.


Sličnih problema imala je i Tanja Savić koja je svojevremeno na vratu istetovirala N početno slovo imena tadašnjeg dečka. Romansa je propala, ona se kasnije udala za Dušana Jovančevića kome se naravno nije dopalo da njegova žena ima podsetnik na bivšu ljubav, pa je tražio da tetovažu ukloni. Ona je to i pokušala, ali nije uspela. Spornu tetovažu sada ili krije kosom ili se konačno odvažila na laserko skidanje tatua kako bi konačno uklonila sve tragove bivše ljubavi sa svog tela. O svemu ovome Tanja ne želi da priča i tvrdi da nikada nikakvu tetovažu nije ni uradila.

2024 © - Vesti online