Petak 18.10.2013.
14:35
BETA

Dodić: Pobedićemo Partizan!

Optimista: Mladen Dodić
 

"Sve što radimo, radimo kako bismo pobedili na svakoj utakmici, a poseban motiv imamo protiv šampiona, lidera prvenstva jer ta tri boda, osim što nas približavaju na dva od njih, daju i pečat samopouzdanja", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Dodić je kazao da smatra da je i Partizan iskoristio reprezentativnu pauzu da oporavi igrače od povreda i da će u najjačem sastavu dočekati ovu utakmicu.

"Gledao sam prošlosezonsku utakmicu, bio je pravi derbi gde je Partizan dobio 1:0. Željni smo revanša i hoćemo da se taj ambijent ponovi, bez obzira što smo svesni da je Partizan do sada uvek imao brojniju publiku i veću podršku sa tribina. Želimo jedan fudbalski spektakl u kome ćemo mi dati sve od sebe i očekujem da na taj način možemo do tri boda", kazao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Filip Arsenijević rekao je da očekuje veoma tešku utakmicu koja u ovom momentu ima veliki značaj za obe ekipe.

"Partizan će sigurno posle par slabih rezultata pokušati da se vrati na pravi kolosek, dok bismo se mi, eventualnom pobedom, popeli u sam vrh tabele što nam je cilj i ambicija u ovom prvenstvu. Iako Partizan možda nije u željenoj formi u ovom momentu, činjenica da su prvi na tabeli govori o njihovom kvalitetu", rekao je Arsenijević.

On je dodao da motiva neće manjkati i pozvao publiku da pruži podršku Jagodini.

Utakmica između Jagodine i Partizana igraće se u nedelju od 15.00.

2024 © - Vesti online