Petak 18.10.2013.
12:58 >> 12:59h
Beta

Stojanović: Sve sem rezultata je gubljenje energije

 Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović
 

"Moramo da znamo da odgovorimo na pritisak i da prihvatimo činjenice, a to je da pokažemo ono što se od nas očekuje u rezultatskom smislu. Sve drugo je totalno nebitno i gubljenje energije", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Crvene zvezde.
 

Kasalica: Prija nam podrška iz "Arene"

 

Napadač Zvezde Filip Kasalica je rekao da su fudbaleri "ušli i
izašli iz krize" zajedno kao ekipa.

"Ekipa je izuzetno motivisana i svi imaju želju da pokažu da vrede i da trenutni rezultati nisu merilo", rekao je Kasalina.

Fudbaleri crveno-belih su u četvrtak uveče bili na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde i Lokomotive, a dok su ulazili u hali navijači su im aplaudirali i vikali:"Hoćemo titulu".

"Dosta nam znači ta podrška navijača, dobili smo aplauz i jasnu poruku. I mi želimo titulu i izuzetno nam prija podrška iz Arene", rekao je Kasalica.

Fudbaleri Zvezde su početkom nedelje uputili otvoreno pismo javnosti u kom su govorili o teškom materijalnom stanju u klubu, posle čega su razbijena stakla na automobilima nekoliko fudbalera.


Crveno-beli će sutra u 18 časova dočekati ekipu Novog Pazara u devetom kolu Super lige.

"Igrači su motivisani i željni da svi zajedno izađemo iz krize, kako znamo i umemeo. Sledeća utakmica je od ključnog značaja, kako zbog rezultata, tako i zbog ukupnog dojma koji nam u ovom trenutku nije baš najbolji", rekao je Stojanović.


On je dodao da postoji komunikacija između njega i uprave, ali da se, koliko zna, niko od čelnika nije obratio igračima.
"Ipak, priče i pisma ne donose rezultat, već angažovanje i disciplina na terenu".


Stojanović protiv Novog Pazara neće moći da računa na povređene Novaka Martinovića i Luku Milunovića.

2024 © - Vesti online