Petak 18.10.2013.
12:04
BETA

Paskval: Partizan je jako kvalitetan!

 

"Zadovoljni smo pobedom na početku takmičenja. Učinili smo mnogo više nego što to pokazuje statistika, zbog naše niske efikasnosti u slobodnim bacanjima i trojkama. Ekipa je bila pomalo nervozna, uprkos tome što je pokazala istinski dobru igru. Nedostajala nam je sigurnost za ubedljiviju pobedu", rekao je Paskval, prenose španski mediji.

Košarkaši Partizana porazom su počeli takmičenje u Evroligi, pošto su sinoć izgubili na gostovanju u Barseloni sa 67:60 u prvom kolu Grupe A Evrolige.

"Partizan zna kako igramo, bilo je slično kao prošle godine, kada smo pobedili u Beogradu (posle produžetka) i ovde njihovim promašajem za tri poena u poslednjem napadu. Oni su dosta kvalitetni", kazao je Paskval.

On je naveo da je Barselona imala problema u defanzivnom skoku, ali da nije očekivao da će njegovi igrači imati problem i sa linije za slobodna bacanja.

Paskval je istakao da je Grupa A najteža u ovogodišnjoj sezoni Evrolige.

"Ova grupa je sigurno najteža, pored tri jake ekipe i ostali imaju dobre timove, za fajnal-for. Iskreno, biće teško. Imamćemo veoma jaku konkurenciju", rekao je Paskval.
 

2024 © - Vesti online