Petak 18.10.2013.
15:40
S. Đurić - Vesti

Brenine baklave za članove žirija

Čekao se i Aca Lukas, koji uz Dragana Stojkovića Bosanca, Šabana Šaulića, Zoricu Brunclik i Snežanu Đurišić odlučuje o sudbini takmičara. Ubrzo u studio je stigla Brena sa Snežanom i njih dve su zauzele svoja mesta. Nova voditeljka Sanja Kužet, odevena u belo, dogovarala se sa Vojom Nedeljkovićem.

Podrška Kemiša

Na snimanju je bio i Miroljub Aranđelović Kemiš, koji je došao da podrži suprugu Zoricu Brunclik. I dok se žiri ludo zabavljao, ali i ozbiljno radio, Saša i Brena su sedeli za svojim stolom i pažljivo pratili sve šta se dešava na sceni, ali i u žiriju. Brena bi tokom pauza odlazila do kolega da bi razmenili mišljenje, ali i pričala sa publikom koja je u studiju, jer je zanimalo i njihovo mišljenje o kandidatima.

Čekao se još Lukas koji je ubrzo stigao i šminkerka ga je uzela u svoje ruke. I dok se žiri pripremao za snimanje još jedne emisije, kandidati su uzbuđeno čekali početak. Svi su želeli da se pokažu u što boljem svetlu, a stigli su iz svih krajeva Srbije i regiona. Sve je spremno i snimatelj je dao znak za početak.


- Snima se! - najavio je asistent studija, kamere su se popalile i snimanje je moglo da počne.


Kandidat je u prvom krugu sakriven iza zavese, pa žiri čuje samo kako peva, a ne zna ni njegovo ime. Sudeći po reakciji članova žirija, ovaj takmičar nije prošao. Ekspresno je završio svoje izvođenje i saznali smo da dolazi iz Makedonije. Prema novim pravilima, ako se nekom od članova žirija svidi kandidat, pritiska taster i zavesa se malo podigne.

Međutim, potrebno je da svih pet članova pritisne taster da bi se zavesa podigla do kraja i žiri video kandidata. Već po prvim reakcijama na snimanju, jasno je da gledaoce očekuje uzbudljiv šou, ali i da se žiri odlično zabavlja. Najveselija je bila Zorica Brunclik, koja svako malo zaigra i zapeva ako joj se dopadne pesma ili ubeđuje kolege da propuste takmičara.


Posle izvesnog vremena, kamere su se preselile iza scene da se urade razgovori sa takmičarima, a žiri to koristi da se odmori. Aca Lukas voli da izađe napolje i zapali cigaretu. Pauzu žiri je iskoristio i da se zasladi baklavama koje je donela Brena da počasti kolege.


- Super je na snimanju, odlično se zabavljamo - kaže Lukas, od čijeg suda mnogi strepe, jer je najoštriji prema kandidatima.


- Ovo će biti veče Šabana Šaulića - dodao je jedan od organizatora kada je snimanje nastavljeno, jer je većina takmičara pevala baš njegove pesme. I baš tada ga je pogodilo izvođenje jednog od njegovih hitova, pa je Šaban u transu podigao ruke uvis. Snežana, koja je sela pored Bosanca, kaže mu da ne bude mnogo strog, već malo popustljiviji prema takmičarima, ali ovaj muzičar se ne da tako lako.


- Dokaz da nema protekcije je sin našeg kolege Frenkija, koji nije prošao dalje iako je njegov otac svirao sa Brenom i sa mnom u Slatkom grehu - kaže Popović.

2024 © - Vesti online