Petak 18.10.2013.
04:51
Vesti

Anđeli pakla izrešetali svoj klub

Bajkerska grupa Anđeli pakla
 

Pištolji, eksploziv i novac zaplenjeni su prošle nedelje, tokom policijskih racija klubova Anđela pakla, kao i privatnih kuća širom Viktorije, a posle incidenata u Harlemu i Klajton Sautu.
 

Pročitajte sve o bajkerskoj grupi Anđeli pakla OVDE

Komandir jedinice Eho, detektiv Piter de Santo, kaže da policija opravdano veruje da su članovi Anđela pakla odgovorni za napad koji se dogodio pre dve nedelje na prostorije njihovog kluba u Sifordu, nedaleko od Frenkstona.
 

- Oni su sami pucali na svoje klubove kako bi skrenuli pažnju istrage sa njih - rekao je Piter de Santo za lokalni radio program.


Policija nije pronašla opasno vojno oružje koje je korišćeno tokom nedavnih incidenata u Melburnu, ali, kako tvrdi Piter de Santo, policija poseduje informacije da dva člana Anđela pakla poseduju kalašnjikov i američki karabin.
 

- Želimo da nam se to oružje preda, znamo tačno ko ga poseduje - tvrdi predstavnik policije.


Prvi čovek jedinice Eho podseća da Anđeli pakla nisu želeli ovakvu nacionalnu pažnju.
 

- Postoje dvojica ili trojica agresora u okviru Anđela pakla i oni prave pometnju u klubu - rekao je Piter de Santo.
 

Policija navodi kako su Anđeli pakla uključeni i u rad automobilskih otpada, vuču pokvarenih vozila, odnosno svuda gde veruju da mogu da zarade novac.
Jedinicu Eho čini 150 policajaca, a koji su tokom poslednjih meseci uhapsili više članova iz rivalskih bajkerskih grupa.

2024 © - Vesti online