Utorak 15.10.2013.
16:33
telegraf.rs

''Nisam ubo svoju devojku. To je uradio njen makro''

Kako ''Telegraf'' saznaje, on je ispričao da je te večeri, kad je došao u njenu kuću, zatekao devojku kako sedi i pije s majkom, pomenutim Kizom i s još jednim muškarcem.

Foto: Ilustracija

''Rekao je da je došao iz teretane i video S. H. kako sedi s njima. Navodno, znao je da je devojčica pre nego što je počela da se zabavlja s njim radila kao prostitutka za izvesnog Kizu, čije pravo ime ne zna. Ipak, i pored toga navodno im se priključio, pa su svi zajedno nastavili da piju. Posle izvesnog vremena, kako je ispričao, devojčicu je pozvao da izađu ispred kuće i tad je između njih dvoje izbila svađa'', kaže izvor portala.

Osumnjičeni je, kako navodi, priznao da je svađa pocela jer je svoju maloletnu devojku napao zbog ponovnog viđanja s Kizom. Iz kuće je tada, međutim, navodno izleteo Kiza i napao ga nožem.

''Prema tvrdnji osumnjičenog, on je uzeo devojčicu kao štit i sakrio se iza nje od napada makroa. U jednom trenutku, S. H. je gurnuo ka Kizi i pobegao'', kaze sagovornik ''Telegrafa''.

Kako navodi, Sinaver M. rekao je i da je on sa svog mobilnog telefona pozvao policiju. Posle saslušanja, tužilastvo je zatražilo da Sinaveru M, koji je nedavno izašao iz zatvora, bude određen pritvor.

2024 © - Vesti online