Utorak 15.10.2013.
13:19 >> 13:22h
mozzartsport.com

Fudbaleri Crvene zvezde: Stojimo iza naših reči!

Svi iz tabora Crvene zvezde koji su na Zlatiboru su stali iza reči kapitena
 

Uprkos tome što su pojedincima polupani automobili posle saopštenja u kome su javnosti predočili da se nalaze u očajnoj situaciji, fudbaleri Crvene zvezde sa Zlatibora su poručili da stoje iza svake napisane reči. Ekipi novinara "Mocart sporta" koja je obišla crveno-bele na ovoj popularnoj planinskoj destinaciji su prosledili pismo u kome su se potpisali svi igrači i ponovili da stavove nisu promenili posle pritiska navijača u vidu uništavanje njihove privatne pokretne imovine.


Fudbaleri i stručni štab su na ovaj način želeli da skrenu pažnju sa mišljenja Uprave kluba, pre svega prvog čoveka Dragana Džajića, da iza svega stoji isključivo kapiten Nenad Milijaš. Crveno-beli smatraju da se stvara atmosfera linča i žele da stanu iza svog kapitena.


Na spisku nema reprezentativaca, ali su se čuli sa saigračima preko telefona, saglasni su sa svime što je napisano u saopštenju i dele zajedničko mišljenje povodom cele situacije.


Posle rata sa Partizanom, Fudbalskim savezom Srbije, odnosno Tomislavom Karadžićem, Crvena zvezda je otvorila i novi front - sa sopstvenim igračima?!

2024 © - Vesti online