Utorak 15.10.2013.
14:52
story.rs

Merilin Monro imala i silikone?!

Nije bila zadovoljna i grudima

Već smo pisali da je Merilin Monro stavila implantate u bradu i korigovala nos. Iako nikada nije pričala o svojim estetskim zahvatima, sada se saznaje da je ugradila silikone u grudi.

- Ubrizgavali su joj tečni silikon. Neposredno pre smrti imala je velike komplikacije jer su joj se grudi inficirale od prevelike doze silikona, tvrdi urednica modnog časopisa Alur, Džoan Kron koja je o Merilinkinim operacijama pisala na svom blogu.

Beleške o zahvatima na kojima je Merilin bila pokazao joj je Norman Lif, estetski hirurg koji je dokumentaciju nasledio od partnera, Majkla Gurdina, takođe estetskog hirurga. U njihovoj ordinaciji hirurg Džon Pengman operisao je Merilin.

- Da je Merilin povećavala grudi silikonom saznala sam još 1995. Tada sam intervjuisala Rouzmeri Ekersli, njenu prijateljicu i ujedno udovicu jednog od poznatih holivudskih plastičara. Rekla mi je da su se njene grudi inficirale neposredno pre smrti jer je preterala s inekcijama tekućeg silikona, piše Kron koja je i sama bila na tri fejslifta i o zahvatima je otvoreno pisala na svom blogu.

2024 © - Vesti online