Ponedeljak 08.03.2010.
18:29
Vestionline

Kurnjikova reklamira kondome

Jedna od najbogatijih teniserki sveta, što je do sada neviđeni paradoks, nikada u karijeri nije osvojila nijednu titulu u WTA turu (3,5 miliona dolara od turnira), ali je svoju lepotu uspela da unovči preko reklama i modelinga. Nekadašnja MIS "belog sporta", sada povremeno igra egzibicione mečeve za ekipu St. Louisa na "Aces of World Team Tennis" šampionatu, a u međuvremenu se bavi i humanitarnim radom.

Kurnjikova je tako prihvatila poziv SZO u akciji koja za cilj ima edukaciju stanovništva na "Crnom kontinentu", koji još uvek ima 90 odsto zaraženih HIV virusom od ukupnog broja u svetu. Ana ce obići nekoliko zemalja i veliki broj gradova. Osim nje, u akciji će učestvovati i mnoge poznate ličnosti iz tih zemalja, a društvo će joj praviti i Tabo Mbeki, nekadašnji predsednik Južnoafričke Republike. Ana je nedavno posetila i Haiti, koji i dalje trpi posledice katastrofalnog zemljotresa.

"Bila sam zaista šokirana i uznemirena svime što sam videla. Znam da tamo ljudi žive sa dva dolara dnevno i još ih zadesi ovakva katastrofa. Tamo nema vode, hrane je sve manje...Haićani trenutno ne žive život dostojan čoveka", rekla je Ana.
 

2024 © - Vesti online