Ponedeljak 14.10.2013.
19:46
mozzartsport.com

Crvena zvezda pobedila Jedinstvo na kraju priprema

 

Slaviša Stojanović je dosta kombinovao, pa su šansu dobili igrači koji igraju ređe ili nikako. Zanimljivo, štoperski par činili su Arauho i Krneta, u špicu je od prvog minuta bio Onjilo, a igrali su i Nenadić, Gogić, Mirić...


U prvih 15 minuta nije bilo ozbiljnijih prilika. Prvoligaš iz Užica se orpedelio za odbranu svog gola i povremene kontra-napade, ali Zvezda je ipak uspela da na vreme postigne prvi gol. U 18. minutu, posle kombinacije Onjila i Mihajlovića, u izglednoj šansi našao se Marko Mirić i - bio je siguran. Već u sledećem napadu, isti igrač imao je priliku da duplira vođstvo svog tima, međutim, nije bio dovoljno precizan.


Na drugoj strani, mogla je da usledi kazna zbog promašaja crveno belih, ali gol Jedinstva opravdano je poništen.


Do isteka prvih 45 minuta, nije viđeno mnogo uzbuđenja. Crvena zvezda je kontrolisala dešavanja na sredini terena, ne dozvolivši domaćinima da stvore ozbiljniju priliku za gol, ali ni sama nije uspela da stvori izglednu priliku.


U nastavku susreta slika i stanje na terenu se nisu menjali. Trener Stojanović izvršio je sve izmene, izuzev Miloša Ninkovića koji je sa strane trenirao po posebnom programu. Sve dileme oko pobednika razrešene su u 67. minutu kada je odličnu asistenciju Petkovića u efektan gol pretvorio Dragan Mrđa. Najbolju priliku za postizanje trećeg gola imao je Dauda, koji je iz odlične situacije prebacio gol. Česte izmene usporile su ritam susreta, crveno-beli su dominirali, ali do kraja duela rezultat se nije menjao.


Povratak za Beograd ekspedicije najtrofejnijeg srpskog kluba planiran je za utorak, a naredni zvanični meč tim iz Ljutice Bogdana odigraće u subotu 19. oktobra protiv Novog Pazara.


JEDINSTVO PUTEVI: Mišić, Nikovijević, Gojković, Jeremić, Miletić, Petrović, Rakočević, Vukmir, Paunović, Vukumirović, Arsić. Rezerve: Marinković, Kamberović, Čančarević, Pijević, Krivokapić, Đurić, Vidić, Bišević, Ćirković, Jeremić, Donevski, Popadić.

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Petković, Krneta, Arauho, Nenadić, Milijaš, Gogić, Mirić, Savićević, Mihajlović, Onjilo. Rezerve: Trkulja, Lazić, Mijailović, Omega, Đuričković, Ninković, Grujić, Jokić, Dauda, Mrđa.

2024 © - Vesti online