Utorak 15.10.2013.
08:00
cosmopoliten.hr

Koja je frizura vaš zaštitni znak?

Foto: Ilustracija
 

Kosa u repu

Foto: Ilustracija

Iako je većina ljudi uverena da kosa koja je jednostavno svezana u rep predstavlja jednostavne, drage i nevine žene, istina je, tvrde stručnjaci, potpuno drugačija.

Upravo micanje kose s lica znači osobu snažnog samopouzdanja i izražene seksualnosti, barem kada su trenuci intimnosti u pitanju.

Svaka dlaka na svom mestu

Foto: Ilustracija

Žene koje uvek imaju savršeno urednu kosu (čak i u slobodno vreme), obično su one koje zovemo kontrol-frikovima. Savršen red u kosi oslikava red koji vlada svakim segmentom njihova života.

One vole kontrolu i mrze iznenađenja. Logično, miljama su daleko od spontanosti. Kada su ljubav i seks u pitanju, one točno znaju što žele i najsretnije su kada su u poziciji gde vode glavnu reč.

Prirodno puštena kosa

Foto: Ilustracija

Ovakve frizure nose avanturisti, da ne kažemo divljakuše. Naravno, u pozitivnom smislu.

One su slobodoumne, nepredvidljive i spontane. Osećaju se fantastično u vlastitom telu i bezbrižne su u životu, ljubavi i seksu. Jako su strastvene i naletu strasti će se prepustiti uvek i svuda.

Nemarna punđa

Foto: Ilustracija

Vlasnice ovakvih frizura itekako su svesne svoje seksualnosti i onoga što muškarci vole. Ovakvom se frizurom otkriva vrat kao jedan od senzualnijih delova ženskog tela, a nemarnost prilikom pravljenja ovakve frizure otkriva određenu dozu divljine i zaigranosti. Ove žene vole flert i ne boje se da to pokažu.

Bob

Foto: Ilustracija

Zbog izvesne brige koja je potrebna da bi se održavala ovakva frizura, lako bi moglo da se zaključi da se radi o ženi koja voli red, organizaciju i disciplinu i koja je u krevetu pomalo dosadna.

Ali, istina je potpuno drugačija - ova frizura otkriva pravu vatru kada su ljubav i seks u pitanju. Vi možda delujete hladno, ali onaj koga ne odbije vaša maska hladnoće prijatno će se iznenaditi kada se s vama nađe u krevetu.

Kratka kosa

Foto: Ilustracija

Ovakvu frizuru nose nestašne žene koje su veoma hrabre i koje jako dobro znaju šta žele od života, i od veze. Ove žene su spremne na apsolutno sve. One ne vole da slede većinu i originalne su u svakom segmentu života.

Jako je teško precizirati šta od njih možete da očekujete pa ćemo reći samo da očekujete neočekivano!

2024 © - Vesti online