Ponedeljak 14.10.2013.
14:21
independent.co.uk

Prodaju device na aukcijama!

Foto: Ilustracija
 

Kupci na aukcijama su narko-bosovi ili bogati turisti, a cene se kreću i do 2.000 evra. Kako prenosi "Indipendent", devojčice se posle gubitka nevinosti iznajmljuju za orgije i najčešće završavaju kao prostitutke u lancu organizovanog kriminala.


Bande u Medeljinu, koji je poznat i kao grad Pabla Eskobara, najvećeg kolumbijskog narko-barona svih vremena, devojčice regrutuju obećavajući im firmiranu garderobu i novac. Kada padnu pod njihov uticaj, devojčice u favelama više niko ne sme da dira. Posle aukcija, katalozi se uništavaju, a internet sajtovi brišu kako bi se izbrisali svi tragovi.

"Veliki problem predstavlja i to što je Medeljin postao grad poznat po seks turizmu. Posle gubitka nevinosti, bande razmenjuju devojčice i one završavaju kao prostitutke. Žene su umesto seksualnih objekata u narko-kulturi postale roba”, kaže Luis Pardo, direktor humanitarne organizacije C3.

Vlasti tvrde da su nemoćne protiv narko-bandi, koje bukvalno upravljaju svakodnevnim životom u favelama. Uz to, zločine ove vrste prati zakon ćutanja

2024 © - Vesti online