Ponedeljak 14.10.2013.
11:23
mondo.rs

Životinje ugrožene zbog nebrige "farmera"!

Foto: Ilustracija

Crvi po kuhinji i hrani, prljavština, nehigijena... Sve se to dešava među osobama koje su na Farmu ušle kao nekakve poznate ličnosti, a uz to potpisali su ugovor da treba da žive seoskim životom.

Zadruga je odlučila da presavije tabak i u nedelju oko ponoći je poslala mentora Proku da im uruči ozbiljno upozorenje, koje je završeno porukom: "Farmeri, oglušili ste se o sve opomene, od ovog trenutka počinje paklena nedelja!".

Produkcija Farme je zamerila farmerima što uopšte ne žive seoskim životom i što ne obavljaju poslove na održavanju imanja, a najviše što su zapustili životinje. Jedna svinja je, obavestila ih je Zadruga, u lošem stanju.

Pročitajte sve o Farmi 5 OVDE

"Doveli ste u pitanje opstanak imanja, a to je jedini cilj vašeg boravka na Farmi", piše u pismu. Zadruga je, takođe, zamerila farmerima da se vrlo loše ophode prema gostima koji dolaze svakog petka da ih zabave.

"Gosti vam služe za to da im otmete mikfrofon. Ti pevači su došli da zabave vas, a ne obrnuto. Kako se ponašate prema gostima, verujemo da će biti sve manje pevača koji će poželeti da dođu da vas zabave", jasna je poruka Zadruge.

Takođe, farmerima je od sada zabranjeno spavanje u toku dana, a svi farmeri su obavezni da ustanu kada uđe reporterska ekipa.

2024 © - Vesti online