Nedelja 13.10.2013.
22:35
Beta

Pajtić: Glas plaćali 5.000 do 8.000 dinara

Imamo svedoke: Bojan Pajtić

Pajtić je novinarima rekao da će DS podneti prijavu protiv NN lica, dodao da DS ima svedoke i izrazio nadu da će državni organi to istražiti.

"Izbori u Vrbasu protekli su u atmosferi nasilja i prebijanja naših aktivista, kao i ispitivanja Gorana Ješića od strane policije, jer se usudio da kaže da u mleku ima nedozvoljen procenat aflatoksina", kazao je Pajtić.

Pokrajinski odbor DS saopštio je i da je policiju obavestio o identitetu jedne od osoba koja je, kako su naveli, u petak uveče u Zmajevu tukla aktivistu te stranke Danila Bobića.

DS je izrazio uverenje da će policija po službenoj dužnosti podneti krivičnu prijavu protiv napadača i dodao da će, u suprotnom, krivičnu prijavu podneti ta stranka.

Ta partija ranije je saopštila da je na osnovu obrađenih 28 od 36 izbornih jedinica, na opštinskim izborima u Vrbasu Srpska napredna stranka sa partnerima osvojila je oko 39 odsto glasova, koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije oko 24 odsto i Demokratska stranka (DS) oko 17,5 odsto.

2024 © - Vesti online