Subota 12.10.2013.
16:37
mozzartsport.com

Zvezda u problemu zbog duga prema Prosinečkom!

Robert Prosinečki
 

Evropski izlet Crvene zvezde u ovoj sezoni mogao bi da ima mnogo gore posledice od gubitka imidža u mečevima sa IB Vestmanejom i Černomorecom. U Beograd 30. oktobra stiže nova kontrola UEFA, a advokati to dobro znaju pa na sve načine pokušavaju da konačno namire svoje klijente. Isti je slučaj i sa zastupnicima Roberta Prosinečkog, koji su kako saznajemo na adresu FSS poslali pismo u kojem zahtevaju da se hrvatskom strategu isplate dugovi iz perioda u Ljutice Bogdana.


Ostanu li crveno-beli gluvi na taj zahtev jasno je da će delegacija iz Niona biti i te kako nezadovoljna. A kad su oni ljuti bičevi sevaju i klubovi bivaju surovo kažnjavani. Bivši trener Zvezde za Mozzart Sport kaže da on nije naložio tako nešto, ali ne krije da ga je uprava kluba prevarila.
"Ja sa tim nemam ništa. Možda je UEFA regovala ili advokati? Istina je da smo imali ranije dogovor koji nije ispoštovan. Zvezda mi je isplatila 120.000 evra, ali mi dođe još toliko. Dogovor je bio, a potvrdio je to javno i gospodin Nebojša Čović, da mi se ostatak isplati u šest mesečnih rata, po 20.000 evra. Kad budu mogli i imali. Ali, do toga nije došlo", rekao je Prosinečki.
Podsetimo, Arbitražna komisija FSS naložila je Zvezdi da isplati i Milana Jovanovića (30.000) i Aleksandra Jevtića (17.000). Ranija vrdanja Zvezdi su suzile prostor za manevar. Jednostavno - niko joj više ne veruje. Račun je u blokadi još od 26. avgusta (47 dana), a samo ove nedelje je minus narastao za oko pola miliona evra, pa sada iznosi 114.843.780 dinara (i 56 para). Nema sumnje - advokati su osetili pat poziciju Zvezde pred kontrolu evropskih moćnika.

2024 © - Vesti online